Szolgáltatásainkról
Rendezvénydekoráció képekben
Rendezvénydekoráció képekben
Az esküvők virágai
A megemlékezés virágai
Virágposta - Rendeljen virágot!
Bukros Erzsébet munkássága
Bukros Erzsébet kiállítása
Csipkerózsika, Lúdas Matyi és a pulykakakas Debrecenben


Ismét a Debreceni Virágkarneválon

1994-ben örömmel tértem ismét vissza a Debreceni Virágkarneválra. A virágkocsik saját cégem, a Liza Dekor munkatársai és számos "külsős" áldozatos segítségével készültek. Egy ilyen kocsi "megépítése" mindig szép szakmai feladat, és nagy kihívás is egyben. Szerencsére a siker nem maradt el.

1994-ben a Cívis Rt-t ábrázoló Virágtortá-val Különdíjat nyertünk.

1995-ben a Casinos Hungary és a Cívis Rt. Kocsiján a Számok ördögei,...

...a kocsi elején pedig Fortuna istennője a bőségszaruval - Harmadik helyezés

"Szerencse és bőség" - bőségtál, rulett pörgetővel és négylevelű lóherével - Harmadik díj 1996-ban


Csipkerózsika a "Domino" várban - második hely 1998-ban

Cívis Krónika

"A Cívis Rt. Virágkocsija az elmúlt évben első helyezést nyert el a Ludas Matyit ábrázoló kompozíciójával. 1998-ban is részt vesznek a virágkarneválon.

 • Mit fog ábrázolni az idei kompozíció?
 • A 3 x 7,25 m alapterületű virágkocsin a Westel 900 népszerű telefonkártyája a Domino fog megjelenni, ennek színeit, formáját elvont formában a régmúltba helyezik. Egy középkori várkastély bástyáját és a bástyafalak töredékeit alakítják ki és díszítik fel virágokból. Leglényegesebb jellemzőként a Domino kártya színeit használják."
 • És kik a kocsi utasai?
 • A várúrnő helye már biztos, reményeink szerint a tavalyi szépségkirálynő a debreceni Nagy Ágnes lesz, mellette három örökmozgó apród fog vidámkodni Westel Domino jelmezbe öltözve.
 • Kinek a nevéhez fűződik a kompozíció?
 • Bukros Erzsébet budapesti virágkötő mestert dicséri ez az ötletes terv. Egyébként csakúgy, mint a tavalyi kocsi esetében, a kivitelezést és a virágok ideszállítását is a Liza Dekor Bt. Vállalta. Az utolsó szál élővirágig mindent a fővárosból hoznak, Debrecenben csak a kocsi acél tartószerkezete és váza készül."

 • Hajdú-Bihari Napló

  "Debrecenbe kéne menni...
  A 30. Debreceni Virágkarnevál (1999) győztes kompozíciója. A Cívis Rt és a Westel 900 közös virágkocsiját a Liza Dekor Bt. Készítette Bukros Erzsébet virágkötő mester tervei és irányítása alapján."

  A kocsin a vásárba tartó szekérről kiugró pulykakakasok láthatók.  Csipkerózsika, Lúdas Matyi és a pulykakakas Debrecenben