Szolgáltatásainkról
Rendezvénydekoráció képekben
Rendezvénydekoráció képekben
Az esküvők virágai
A megemlékezés virágai

Bukros Erzsébet munkássága
Bukros Erzsébet kiállítása
Cégünkről és szolgáltatásainkról

A Liza Dekor Virágstúdiót édesanyám, Bukros Erzsébet virágkötő mester alapította 1992-ben, több mint 20 éves Virágértes üzletvezetői gyakorlattal a háta mögött. Bukros Erzsébet többszörös virágkötő magyar bajnok volt, hazai és nemzetközi versenyeken számos értékes helyezést és különdíjat nyert, de mindig a közönségdíjakra volt a legbüszkébb. Kiemelkedő munkái megtekinthetők a Virágmúzeumunkban. Elhivatottságát és szakmai tudását nagy szeretettel adta át a Liza Dekor munkatársainak, akik szintén képzett, tehetséges szakemberek.

Cégünk fő profilja rendezvények, szállodák, éttermek, irodák és üzletek virágkompozíciókkal történő díszítése, ezek mellett készítünk virágdíszeket száraz- és selyemvirág alapanyagokból, és zöldnövényekkel is foglalkozunk.
A díszeket minden esetben a helyszín, alkalom és a megrendelő speciális igényeinek figyelembe vételével készítjük el, helyszínre szállítjuk és elhelyezzük. Stúdiónk vállalja igényes magánlakások, családi házak virágdekorációval és zöldnövényekkel történő ellátását is. A tulajdonossal vagy a belsőépítésszel együttműködve megtervezzük, elkészítjük és elhelyezzük a kompozíciókat. A zöldnövényeket a megfelelő kerámia vagy egyéb tartók felhasználásával kertészeink beültetik és elhelyezik, igény szerint tanácsokat és tájékoztatást adnak a szükséges gondozáshoz is. Vállaljuk a beültetett zöldnövények és az általunk készített virágdíszek folyamatos ápolását, frissítését is.

A cégünk részeként 2001. februárjában - hosszú előkészítő munka után - kezdte meg működését Virágposta virtuális virágüzlet, virágajándék szolgálat. Itt azonnal megrendelhető csokrokat, ajándékkosarakat, virágkompozíciókat talál. Akár még ma házhoz szállítjuk megrendelését, egész Budapest területén és az ország több mint 500 településén!!!

Az oldalunkhoz kapcsolódó képek megtekintéséhez előre kell bocsátanunk, hogy természetesen lehetetlen a maga teljességében bemutatni mindazt a rengeteg lehetőséget, kompozíció formát, ami a virágok és kellékek felhasználásával elkészíthető. Inkább csak egy-egy példát, ízelítőt mutatunk be azokból a készítményekből, amelyek viszonylag gyakrabban fordulnak elő.

Nem elhanyagolható szempont természetesen az sem, hogy egy tervezett rendezvény dekorációja mennyibe kerül. A virág árak a szezontól, évszaktól függően igen változóan alakulnak. Ugyancsak jelentősen befolyásolja a költségeket, hogy a megrendelő milyen meghatározott virágokat választ, ragaszkodik-e valamilyen konkrét színhez stb. Pontos árajánlatot általában csak az igények megbeszélése után tudunk adni. Annyit azonban jeleznünk kell, hogy, mivel stúdióként működünk, ezért áraink általában a virágüzleti árak alatt maradnak.

A Liza Dekor az elmúlt évek során igen komoly referenciákat és szinte egyedülálló gyakorlatot szerzett a vendéglátás, szállodaipar, rendezvénydekoráció területén. Felsorolni is lehetetlen a rengeteg kiemelkedő eseményt, konferenciát, bált, esküvőt, amelyeket díszítettünk. Folyamatosan szállítunk rendezvényszervező cégeknek, négy- és ötcsillagos szállodáknak, közintézményeknek, nagykövetségeknek, minisztériumoknak. Virágcsokraink gyakran láthatóak az M1 vagy az RTL Klub műsoraiban. Külön büszkék vagyunk arra, hogy II. Erzsébet angol királynő magyarországi látogatásának eseményein valamennyi virágdíszt a Liza Dekor készíthette.

Köszönjük látogatását. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a Liza Dekor vagy a Virágposta megrendelői között üdvözölhetjük.

Szabó Róbert
cégvezető


Helyszínek, ahol a közelmúltban dolgoztunk

Referenciáink