Szolgáltatásainkról
Rendezvénydekoráció képekben
Rendezvénydekoráció képekben
Az esküvők virágai
A megemlékezés virágai
Virágposta - Rendeljen virágot!
Bukros Erzsébet munkássága
Bukros Erzsébet kiállítása
Arany Rózsa Alapítvány
a fiatal virágkötő tehetségek támogatására

Bukros Erzsébet virágkötő mester mindig is szívén viselte a fiatal virágkötők sorsát, fejlődését. Munkája mellett évtizedeken át tanított és vizsgáztatott a szakiskolákban. Azonban azt soha sem felejtette el, hogy saját pályájának kezdetén mennyi segítséget és lehetőséget kapott, hiszen egészen fiatalon már országos és külföldi versenyeken vehetett részt.

Erzsike halála előtt röviddel hozta létre az Arany Rózsa Közhasznú Alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa a fiatal virágkötők pályakezdését, szakmai továbbfejlődését. Az Alapítvány kuratóriumának tagjai olyan elismert szakemberek, akik szakmai tudásukkal biztosítják, hogy az alapító által kitűzött cél megvalósuljon. Ezen célok megvalósulása érdekében az Alapítvány pályázatot ír ki az

Arany Rózsa Díj

elnyerésére. Ezzel a díjjal (egy aranyból készült rózsakitűzőt, a díszoklevelet, és a kb. 100.000-Ft értékű szakmai díjat) minden évben egy kiemelkedő fiatal virágkötőt jutalmazunk. Szándékunk, hogy csak nagyon magas színvonalú, elméleti tudást és gyakorlati (verseny)tapasztalatot is egyaránt bemutató pályamunkával lehessen az Arany Rózsa Díjat elnyerni.

Kuratóriumi tagok:
Fekete János - elnök
Bán Katalin
Szabó János (Artvirág)
Szabó János (Liza Dekor Virágstúdió)

Elérhetőségek:
Cím: Arany Rózsa Alapítvány, 1118 Budapest, Budaörsi út 5.
Tel.: 70/313-1874 (Szabó Róbert)
Fax: 1/375-8154
E-mail: info@lizadekor.hu
www.lizadekor.hu/alapitvany.html


Letölthető dokumentumok:
  • Pályázati felhívás
  • Előzetes jelentkezés
  • Pályázati űrlap

    ______________

    Kérjük, Ön is támogassa adományával az Arany Rózsa Közhasznú Alapítványt céljai elérése érdekében. Bankszámlaszámunk: K&H Bank, 10401093-00015586-00000009. A befizetések elszámolhatóak, az adókedvezmény igénybe vehető.